Guess The Song

Guess The Song 1.3.4

Test je liedjeskennis in deze leuke muziekquiz

Guess The Song is een leuke muziekquiz waarin je zo snel mogelijk een liedje of artiest moet raden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel categorieën
  • Simpel game design

TEGEN

  • Weinig afwisseling

Uitmuntend
8

Guess The Song is een leuke muziekquiz waarin je zo snel mogelijk een liedje of artiest moet raden.

Test je muziekkennis

In Guess The Song wordt je muziekkennis behoorlijk op de proef gesteld. Je kiest uit verschillende categorieën die uiteenlopen van tijdperk tot genre. Vervolgens hoor je een reeks fragmenten uit liedjes en kies je welke artiest of liedje het is uit één van de vier mogelijkheden.

Hoe sneller je raadt, hoe meer punten je verdient. Door combo's te maken, krijg je nog meer punten. Die punten worden vervolgens omgezet in speelgeld, waarmee je nieuwe song packs koopt.

Guess The Song heeft ook een multiplayer-modus, waarin je het opneemt tegen een vriend. Wie het liedje het eerste raadt, scoort een punt. Dit kan alleen lokaal op je telefoon, hoewel er wel een online leaderboard is waarop je ziet hoe je scoort in vergelijking met andere spelers van over de hele wereld. Het leaderboard is er af en toe wel en dan weer niet - niet erg praktisch.

Easy listening

De interface van Guess The Song is erg makkelijk. De categorieën zijn duidelijk weergegeven en een liedje raden is slechts een kwestie van op een knop tikken. Wat wel frustrerend is, is dat het even duurt voor de keuzemogelijkheden verschijnen. Ook al weet je meteen bij de eerste noot welk liedje het is, het duurt altijd een paar seconden voor je kunt antwoorden.

Sound and vision

Guess The Song ziet er erg goed uit. De app heeft een aantrekkelijk design, met heldere, kleurrijke knoppen en een stijlvolle achtergrond van een microfoon.

De audiokwaliteit van de muziek is over het algemeen goed, hoewel sommige tracks net iets zachter zijn dan de rest. Dit is echter niet zo erg dat het irritant wordt. Wat wel irritant is, is dat veel nummers om de haverklap voorbij komen. Wil je meer afwisseling? Gebruik dan je speelgeld om nieuwe song packs te kopen.

Onze mening

Vind je muziek leuk, dan vind je Guess The Song ook leuk. Het is een leuke manier om je muzikale kennis te testen, hoewel het spel wat beperkt is als je geen speelgeld uitgeeft.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Guess The Song

Download

Guess The Song 1.3.4

Beoordelingen about Guess The Song